Voetreflexprakijk Sandra Smulders

'Maak kennis met je voeten'

Wie ben ik?


Mijn naam is Sandra Smulders-Overbeek, ik ben 43 jaar, getrouwd met Martijn en moeder van 2 dochters. 
De zorg rondom de mens en de oorsprong van ziekte en klachten hebben me altijd enorm geboeid. Als klein meisje wilde ik verpleegkundige worden, dit is mij ook gelukt. Voor een lange tijd is de reguliere zorg mijn plek geweest en heeft het me enorm veel gebracht tot er een moment kwam waarop alles in mij zei dat het genoeg was....


Sinds ik voetreflex ontdekt heb begrijp ik dat mijn systeem anders werkt dan bij de meerderheid van de mensen. Iets wat voor mij zo vanzelfsprekend is, is voor een ander onvoorstelbaar. Mijn gevoel van 'anders' zijn of 'zijn' mag er sinds kort van mijzelf zijn en is een instrument geworden om andere mensen te helpen.


Mijn gevoel is mijn kracht, ik ben hooggevoelig. Alles komt bij mij binnen op mijn gevoel en ik kan dat niet uitschakelen. Ik begrijp met mijn gevoel, ik weet met mijn gevoel, ik zie met mijn gevoel en voel het met mijn gevoel.


Voetreflex heeft mij enorm geholpen om er achter te komen waarom ik bepaalde klachten had en wat ik daar zelf aan kon gaan doen om deze te verlichten.  Voetreflex hielp en helpt mij nog steeds om  een balans te vinden te luisteren en te handelen naar wat mijn lichaam wil vertellen. 


Mensen helpen om dichter bij zichzelf te mogen komen en zijn, bewust te worden, vind ik het leukste wat er is, zeker wanneer het een verwondering en een verandering brengt die zoveel rust, ontspanning en blijdschap geeft.


In oktober 2016 heb ik mijn opleiding bij de BER (Bond van Europese Reflexologen) afgerond.

Vanaf november 2016 is mijn eigen voetreflexprakijk een feit, de praktijk is gevestigd in onze woonboerderij.


Om de voetreflexbehandelingen zo optimaal te kunnen blijven geven volg ik elke twee jaar een beroepstoets bij de BER. 

In maart 2019 heb ik deze licentie opnieuw weer behaald.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd waaronder de Chakra rug-massage,de Energetische hoofdmassage, Tenen lezen, Energetische stoelmassage en de Atlasmassage (nek en schoudermassage). In januari 2020 heb ik de Access Bars™  training gevolgd van  Access Consciousness.

Ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging de BER  (Bond van Europose Reflexologen) en het Collectief CAT (Collectief Alternatief Therapeut).

 


Voetreflexpraktijk Sandra Smulders

Zuidzijdseweg 216

3415 PV Polsbroekerdam

tel: 06-13784268

IBAN: NL45RABO0314026657

K.v.K. : 67237878

AGB-code: 90102752

BER-registratienummer: 8659

Prestatiecode:  24009