Voetreflexprakijk Sandra Smulders

'Maak kennis met je voeten'

Atlasmassage en/of ontspannende nek en schoudermassage...
Een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting komt veel voor. We hebben en nemen vaak een hoop op onze nek en schouders, letterlijk. Dit gebeurt bewust maar ook onbewust. 


Door een zachte nek- en schoudermassagetechniek die ik gebruik worden pijnklachten en beperking in het naar links en rechts kijken, in een korte tijd op een zachte veilige manier behandeld. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen.

De Atlasmassage is  geschikt voor het behandelen van chronische hoofdpijnen, maar ook uiteenlopende nek-schouder- of arm-klachten. 

Indien er gezondheidsproblemen zijn zullen die ter sprake komen bij de intake.


Met behulp van een lichte massagedruk wordt het zelf-genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en geactiveerd zodat het lichaam zich kan gaan herstellen.


Met de Atlasmassage is 15 a 20 minuten zacht masseren ruim voldoende om het zelfgenezend vermogen te stimuleren. 


De Atlasmassage wordt op een professionele stoel gegeven en wordt op de blote huid gegeven.


De Atlasmassage is tevens een ontspannende wellness massage van de nek en schouders om de doorbloeding

en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. 

Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg.

Ondanks dat de meeste cliĆ«nten aangeven dat ze een  positief resultaat hebben ervaren bij de Atlasmassage, is dit per persoon afhankelijk. Ik kan daarom geen garanties geven en wil geen medische claims doen met betrekking tot de Atlasmassage.Sinds januari 2018 ben ik aangesloten bij de BackBalance groep.

www.BackBalance-Nederland.nl